Gratis Kennissessies voor Sitecore Eindgebruikers

Gratis Kennissessies voor Sitecore Eindgebruikers

07 January 2014

SUGNL gaat gratis kennissessies organiseren voor Sitecore eindgebruikers.

Marketeers/Strategen/Contentbeheerders, we missen jullie op de SUGNL avonden. De avonden zijn druk bezocht maar altijd met name door developers. Afgelopen jaar zijn er al veel Sitecore modules besproken, gedemonstreerd en toegelicht in de SUGNL sessies waarbij het publiek overwegend een technische achtergrond had en als vanzelf werden de opvolgende presentaties ook vanuit de techniek benaderd. We willen hetzelfde realiseren voor Marketers, Content Beheerders, Strategen en Beslissers.

Ben jij of ken jij de marketer en/of content beheerder die behoefte heeft aan kennisdeling en –verrijking. Of ben of ken je de beslisser die Sitecore gebruikt of overweegt te gaan gebruiken of de strateeg die benieuwd is naar ervaringen met en mogelijkheden van Sitecore modules? Laat het ons weten, wij gaan ons dan hard maken voor het organiseren van Marketing-/Content- en Productsessies in de Sitecore User Group Nederland. Hoe we dit gaan invullen hangt af van jullie reacties dus laat van je horen.

Wij kunnen ons niet anders voorstellen dan dat er animo is voor dergelijke avonden. Denk bij de inhoud van zulke avonden bijvoorbeeld aan:

  • Het gebruik van de Experience Explorer
  • Wat er voorafgaat aan de DMS-inrichting
  • DMS mogelijkheden inzetten
  • Engagement plans
  • A/B-Multivariate testing
  • ECM

En heb je zelf een onderwerp waar je graag meer over wilt weten of misschien wil je zelf wel juist spreken over een onderwerp waar je in gespecialiseerd bent? Neem dan contact op met de organisatie.

Meer informatie over de Sitecore User Group Nederland vind je verder op deze site en de evenementen houden wij bij op Eventbrite, daar kun je het programma lezen en je aanmelden voor de eerstvolgende sessies.

Hosted by: Partech IT | Ontwikkeling en Design: Kayee, Internet & Software Oplossingen & Estate Internet