Ruud van Falier

Ruud van Falier

In 2004 kwam Ruud voor het eerst in aanraking met Sitecore, nog voordat het systeem in Nederland op de markt kwam.
Hij was vanaf het begin zeer enthousiast over de mogelijkheden en de kwaliteit van het CMS en is er altijd mee blijven werken. Toen hij in 2011 als freelancer aan het werk ging, besloot hij dan ook om zich te voornamelijk te richten op Sitecore implementaties.

Bio

Ruud begon met programmeren toen hij 11 jaar oud was en het programma QBasic op zijn MS-DOS PC ontdekte. Het duurde niet lang voordat hij kennis maakte met Pascal en later C++ en op zijn weg maakte hij allerhande stukjes software en games. Nadat hij in 1996 voor het eerst een internet verbinding kreeg, duurde het niet lang voordat zijn eerste freelance web project was gerealiseerd. Nog voor hij 17 jaar oud was werkt hij full-time als web ontwikkelaar voor een internetbureau. Vandaag de dag, zo'n 12 jaar later, is Ruud uitgegroeid tot een multi-disciplinaire software ontwikkelaar met een sterke focus op web development, vooral op het Microsoft platform. Naast software ontwikkeling houdt hij zich de laatste jaren veel bezig met ondernemen en ParTech IT is daar een resultaat van.

Kenmerken

  • Zeer ervaren programmeur
  • Vaak ingezet als technisch lead
  • Erg leergierig

Bedrijfsnaam: ParTech IT
Website: http://www.partechit.nl

Ruud heeft op de volgende meetings gepresenteerd:

20
April 2017

SUGNL Meeting April 2017 Van Lanschot

Presentatieavond - Van harte welkom bij deze bijeenkomst van de Sitecore User Group Nederland (SUGNL). Dit keer zijn we te gast bij Van Lanschot in Amsterdam.

07
December 2016

SUGNL meeting 7 december 2016 Colours

Presentatieavond - Van harte welkom bij deze bijeenkomst van de Sitecore User Group Nederland (SUGNL). Dit keer zijn we te gast bij Colours in Den Bosch.

11
February 2016

Developer track 11 februari 2016 Evident

Presentatieavond - Van harte welkom bij deze bijeenkomst van de Sitecore User Group Nederland (SUGNL). Dit keer zijn we te gast bij Evident in Utrecht.

28
October 2015

Developer track Colours 28 oktober 2015

Presentatieavond - Van harte welkom bij deze bijeenkomst van de Sitecore User Group Nederland (SUGNL). Dit keer zijn we wederom te gast bij Colours in 's Hertogenbosch.

11
September 2013

Meeting 11 september 2013 Partech IT

Presentatieavond - Van harte welkom bij deze bijeenkomst van de Sitecore User Group Nederland (SUGNL). Dit keer zijn we te gast bij Partech IT in 's Hertogenbosch.

Hosted by: Partech IT | Ontwikkeling en Design: Kayee, Internet & Software Oplossingen & Estate Internet