Martijn van der Put

Martijn van der Put

Martijn maakt in 2005 kennis met Sitecore toen hij nog in dienst was bij één van de implementatiepartners.
In de jaren die daarop volgde heeft hij aan veel grootschalige implementaties gewerkt.
Toen hij in 2011 als freelancer aan de slag ging gebruikte hij de opgedane kennis om andere Sitecore partners te ondersteunen. Dit zou later de basis voor ParTech IT vormen.

Bio

Op 15 jarige leeftijd ontdekte Martijn de mogelijkheden van een computer op de XT-desktop PC met MS-DOS die zijn vader voor zijn werk mee naar huis had gekregen. Op een mat oranje scherm en 5,25 inch floppy drives begon zijn verkenning in de wereld van ICT. De eerste regels programmacode werden geschreven in QuickBasic. Tijdens zijn studie aan de MTS Elektrotechniek en HTS Informatica werden achtereenvolgens de programmeertalen Turbo Pascal, Turbo C, C++, Java en Borland Delphi eigen gemaakt. In 1995 trok het alsmaar populairder wordende internet zijn aandacht en werd als onderdeel van een MTS eindstage de eerste website in HTML ontwikkeld.

In 1996 werden zijn interesse in computers en internet omgezet in zijn eerste eigen "bedrijf"; het verkopen van computerhardware en leveren van systeembeheerdiensten aan particulier en MKB naast zijn studie. Langzaamaan werd de focus verlegd naar het alsmaar dynamische internet en het lag dan voor de hand dat Martijn in 2005 ging werken als software ontwikkelaar bij een internetbureau.

Kenmerken

  • Veel gewerkt als technisch lead
  • Is een ervaren team lead
  • Certified SCRUM master

Bedrijfsnaam: ParTech IT
Website: http://www.partechit.nl

Martijn heeft op de volgende meetings gepresenteerd:

11
September 2013

Meeting 11 september 2013 Partech IT

Presentatieavond - Van harte welkom bij deze bijeenkomst van de Sitecore User Group Nederland (SUGNL). Dit keer zijn we te gast bij Partech IT in 's Hertogenbosch.

Hosted by: Partech IT | Ontwikkeling en Design: Kayee, Internet & Software Oplossingen & Estate Internet