Contact

Contact

De Sitecore User Group Nederland (SUGNL) is opgericht om kennis te delen en elkaar te enthousiasmeren over ontwikkelingen op Sitecore gebied. Dit doen we door bij elkaar te komen voor kennissessies met diverse thema's en onderwerpen.

Ideeën of ervaringen?

Heb jij ook ideeën, boeiende ervaringen en/of vragen over de inzet van Sitecore producten? Neem dan contact op met een van de mensen hieronder van de organisatie, geef aan aan welke onderwerpen je behoefte hebt en vanuit welk perspectief (marketing, contentbeheer, development).

Zelf spreken?

Dat kan natuurlijk ook! Neem dan OOK contact op met een van de mensen hieronder van de organisatie en geef je op als spreker voor één van de toekomstige meetings.

Meeting hosten?

Of je partner bent of freelancer, wil je een keer Sitecore User Group Nederland meeting hosten, dat kan. Neem dan contact op met een van de mensen hieronder van de organisatie. In overleg kan dan een geschikte datum worden gekozen.

Marc Duiker

Marc Duiker is a Lead Consultant at Xpirit with a strong focus on Azure combined with extensive knowledge of the Sitecore platform. He co-founded the Dutch Sitecore User Group (SUGNL) in 2012.

Robbert Hock

Robbert is sinds 2008 werkzaam als Sitecore ontwikkelaar en is een van de oprichters van de Nederlandse Sitecore User Group. Robbert is inmiddels al 7 jaar lang een Sitecore MVP (2010-2016).

Robin Hermanussen

Robin is lead Sitecore/.NET developer bij Lukkien in Ede. Hij houdt een blog bij over Sitecore, is regelmatig op SDN te vinden en heeft enkele shared source modules gebouwd.

Annemarie Simons

Annemarie Simons is creative consultant bij Suneco. Suneco is een actieve Sitecore partner en Annemarie is onder andere op Sitecore gebied de contactpersoon voor marketeers en contentbeheerders. Voor (of in samenwerking met) de klant zorgt zij voor de uitwerking van de DMS-methodiek en marketing tooling, inrichting van het marketing center, analyse van resultaten en ondersteuning van marketingmedewerkers en contentbeheerders.

Andy van de Sande

Andy adviseert als CMS specialist bij Redhotminute klant en collega bij een optimale implementatie van o.a. Sitecore, waarbij Andy de brug vormt met marketers, content beheerders en grote redacties. Hij is in 2015 uitgeroepen tot Sitecore MVP Digital Strategist.

Hosted by: Partech IT | Ontwikkeling en Design: Kayee, Internet & Software Oplossingen & Estate Internet